Algemene Voorwaarden


De bestelvoorwaarden van Sjieke Boel zijn opgesteld om zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen omtrent het kopen in de webshop, en om eventuele misverstanden te voorkomen.Artikel 1. Toepasselijkheid

De algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Sjieke Boel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Limburg onder inschrijvingsnummer 52041263, zijn van toepassing op iedere bestelling via Sjieke Boel. Bij het plaatsen van een bestelling stemt u in met deze voorwaarden.

Terug naar bovenArtikel 2. Prijzen

Alle genoemde prijzen op deze site zijn onder voorbehoud en staan vermeld in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Over de prijzen kan niet worden onderhandeld.

Terug naar bovenArtikel 3. Bestellen

U kunt uw bestelling plaatsen via het online bestelsysteem via de site van Sjieke Boel. U dient het bestelformulier volledig en op waarheid berust in te vullen en onze Algemene Voorwaarden te accepteren.

Na het plaatsen van uw online bestelling via Sjieke boel ontvangt u een bevestiging van uw bestelling op het door u opgegeven e- mailadres.

Sjieke boel is niet aansprakelijk voor extra verzendkosten die voortvloeien uit een foutief ingevoerd verzendadres tijdens de online bestelling.

Terug naar bovenArtikel 4. Bestelling annulering

Als u om wat voor reden dan ook uw bestelling wilt annuleren, dient u dit binnen 48 uur te doen na bestelling en op voorwaarde dat er nog geen betaling of verzending heeft plaatsgevonden.

Annuleren kan enkel via e-mail info@sjiekeboel.nl. U ontvangt via e- mail een bevestiging van de geannuleerde bestelling.

Sjieke Boel is gerechtigd om bestellingen te weigeren, dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden.

Terug naar bovenArtikel 5. Betalen

Sjieke Boel biedt twee betalingsmogelijkheden en levert op basis van vooruitbetaling.

Tijdens het bestelproces kiest u één van de volgende twee betalingsopties:

1. veilig online betaalgemak met iDeal, hieraan zijn geen kosten verbonden.

2. veilig online betaalgemak met Paypal, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Het opsturen van cash geld via de post of zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd als betaalmiddel.

Terug naar bovenArtikel 6. Verzend- en administratiekosten

Sjieke Boel hanteert een standaard tarief van EUR 3,75 bij bestellingen onder de 50 euro.

Bij bestellingen boven 50 euro neemt Sjieke Boel de verzendkosten voor haar rekening.

Terug naar bovenArtikel 7. Gratis verzending

Sjieke Boel berekent geen verzendkosten voor levering binnen Nederland indien het bedrag van de door u bestelde artikelen EUR 50,= of meer bedraagt. Het totaalgewicht mag echter niet meer dan 10 kg zijn.

Terug naar bovenArtikel 8. Levering

De verzending van uw bestelling vindt doorgaans plaats binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling. De duur van de verzending bedraagt 1-3 werkdagen en wordt uitgevoerd door DPD of Postnl 

Sjieke Boel is niet aansprakelijk voor extra verzendkosten die voortvloeien uit een verkeerd opgegeven verzendadres tijdens het online bestelproces.

Terug naar bovenArtikel 9. Retourneren

Sjieke Boel hanteert een niet goed = geld terug garantie. Conform de ''Wet kopen op afstand" heeft u als koper het recht om binnen veertien (14) dagen na de leveringsdatum uw bestelling terug te sturen. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en wordt definitief.

Hieraan zijn de volgende voorwaarden verbonden:
1. Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd nadat Sjieke Boel hiervan binnen drie (3) dagen na de leveringsdatum op de hoogte is gesteld.

2. U kunt uitsluitend artikelen retourneren die gekocht zijn bij Sjieke Boel.

3. Het artikel dient onbeschadigd, ongedragen, met aanhechtkaartje en in de originele verpakking teruggestuurd te worden.

4. De kosten en verzendrisico's van het retour zenden zijn voor rekening van u als klant.

5. Bij retourneren (ontbinden van 1 of meer artikelen) zal het retour ontvangen bedrag (excl. Verzendkosten) binnen 10 dagen aan u worden overgemaakt.

6. Ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.

Terug naar bovenArtikel 10. Vragen / Klachten

Alle vragen kunnen gesteld worden via e- mail en worden zo snel mogelijk beantwoord.

Indien u een klacht heeft kunt u dit via e- mail kenbaar maken. Elke klacht wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen en samen met u zal naar een passende oplossing van het probleem worden gezocht.

Terug naar bovenArtikel 11. Privacy

1. Sjieke Boel respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die door bezoekers en klanten worden verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Sjieke Boel houdt zich aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. De gegevens die Sjieke Boel van u ontvangt worden uitsluitend gebruikt om de bestelde artikelen zo goed en zo snel mogelijk bij u af te leveren. Klantgegevens zullen nooit aan andere partijen worden verkocht of met hen worden gedeeld. Sjieke Boel heeft geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

2. Sjieke Boel gebruikt de gegevens van haar klanten op de volgende wijze: zodra een bestelling bij Sjieke Boel wordt geplaatst zijn de naam, het e-mailadres en het afleveradres van de koper nodig om bestellingen te verwerken en de koper op de hoogte te houden van de voortgang van de bestelling. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

3. Bezoekers en klanten kunnen zich vrijblijvend abonneren op de Sjieke Boel nieuwsbrieven. Het e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven per email. Het abonnement kan altijd worden aan- of afgemeld.

Terug naar bovenArtikel 12. Aansprakelijkheid

1. De informatie op deze site heeft als doel bezoekers en klanten zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Sjieke Boel stelt de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samen en alle gegevens worden zo accuraat mogelijk weergegeven. Treft u onvolkomenheden aan, dan kunt u dit kenbaar maken via e- mail. Sjieke Boel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade welke (in)direct voortvloeit uit het gebruik van (informatie uit) deze website. Aan de inhoud van gegevens en aangeboden informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Sjieke Boel is niet aansprakelijk voor het niet beschikbaar of toegankelijk zijn van deze site ten gevolge van enige storing of onderhoud. Alle genoemde prijzen op deze site zijn onder voorbehoud.

2. Kleuren van artikelen die afgebeeld staan op deze website kunnen afwijken van het origineel. Dit kan te maken hebben met de manier van fotograferen, belichting, opmaak, of de instelling van uw computer. Sjieke Boel kan derhalve nooit aansprakelijk gehouden worden voor kleurafwijkingen van de afbeeldingen op de website ten opzichte van het origineel.

3. Verwijzingen of hyperlinks naar andere websites zijn slechts opgenomen ter informatie van de bezoekers van deze site. Sjieke Boel geeft geen garantie met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch aanvaardt zij aansprakelijkheid voor schade welke direct dan wel indirect voortkomt uit het gebruik van de informatie op deze sites, op welke wijze dan ook.

4. Sjieke Boel is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van zendingen zodra deze aan DPD zijn overgedragen.

Terug naar bovenSjieke Boel
Burgemeester Cortenstraat 4A3
6226GV Maastricht

E: info@sjiekeboel.nl
I: http://www.sjiekeboel.nl

KvK te Maastricht, nr. 52041263

Gratis verzendenGratis parkerenBekijk ook onze Facebook pagina!Volg ons op Twitter!