Sjieke Boel

Aline Westerhof - sjiekeboel.nl Mijn naam is Aline Westerhof, eigenaresse van Sjieke Boel. Na jaren te hebben gewerkt in het onderwijs en in de zorg heb ik besloten in het diepe te springen en mijn droom te verwezenlijken: een winkel starten met kindgerelateerde producten.

Het concept van Sjieke Boel is ontstaan uit mijn relatie met mijn zus. Zij is de praktische van ons twee. Iets moet een doel hebben en makkelijk zijn. Mooi is van ondergeschikt belang. Ik ben de sjieke van ons twee. Praktisch is fijn maar het oog wil het meest.

Toch is er altijd een overeenkomst geweest en dat is onze liefde voor kinderen en gevoel voor rechtvaardigheid. Toen de zoon van mijn zus geboren werd viel alles op zijn plaats en was het concept voor Sjieke Boel eindelijk helder: mooie, praktische én voornamelijk eerlijke kind gerelateerde producten onder een dak.

Het was een pittig proces maar met hulp van mijn lieve, doch kritische echtgenoot, familie en vrienden ben ik nu uitermate trots dat Sjieke Boel een feit is.


Voel je welkom!

Aline Westerhof

Gratis verzendenGratis parkerenBekijk ook onze Facebook pagina!Volg ons op Twitter!